kystbyen

Filmvisning: The Piano


DATO

13.11.2024

STED

Slemmestad MEK

TID

19:30

BILLETTPRIS

100,-

The Piano, 1993. Regi: Jane Campion, 122min

The Piano er en moderne klassiker og en dypt gripende og visuell slående film av Jane Campion. Med tre Oscar-priser og Gullpalmen i Cannes ble filmen Campions store gjennombrudd og hennes første store suksess.

The Piano beskriver en stum kvinne, hennes datter og et stort piano som ankommer et røft New Zealand på 1800-tallet til et arrangert ekteskap med en nybygger. Av alle eiendelene hennes nekter ektemannen å frakte pianoet, som blir stående igjen på stranden. Kvinnen holder ikke ut pianoets sikre ødeleggelse og filmen tar en vending når hun inngår en avtale med en nabo.

Det er noe tungt og sugende over rytmen i Piano. Som om man selv skulle føle tyngden av å forsøke å løfte på og flytte et piano. Men tyngde kan også inngi en følelse av substans. Og det er dette Jane Campion først og fremst har lykkes med i sin usedvanlige vakre og fargemettede film om kjærlighetens lumske veier.

Dørene åpner kl 19.00
Introduksjon kl 19.20
Filmstart kl 19.30

Medlem: 50,-
Ordinær (medlemskap inkludert): 100,-

---

Medlemskap er nødvendig for å delta på filmklubben sine filmvisinger. Årsaken er at filmrettighetene vi kjøper som hovedregel kommer med vilkår om medlemskap.

Medlemskapet har et års varighet og starter fra det øyeblikket din betaling er registrert av filmklubben. Medlemskapet kan også benyttes i andre filmklubber registrert i Norsk Filmklubbforbund.

Usikker på om du er medlem? Send oss en melding, så sjekker vi for deg. Men hvis du har vært på én eller flere visninger hos oss i 2024, så er du mest sannsynlig medlem.

Hvis du er medlem koster billetter 50 kroner.

Hvis du ikke er medlem koster billetter 100 kroner (50 kroner for medlemskap + 50 kroner for billett).

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?