kystbyen

Kommer snart for salg!

Meld din interesse

Det gode livet ved fjorden!

Ved bredden av Oslofjorden vokser nå et levende nabolag og bysentrum frem, med 1 300 nye boliger og et rikt kultur- og servicetilbud. Her har du alt du trenger for å bo, leve, dele og oppleve – med nærhet til sjø, natur, og alt som trengs for å leve et komfortabelt og aktivt liv!

Estimert tidsplan for første byggetrinn

 • Planlegging

  Godkjent rammetillatelse 

 • Salgsstart

  Kommer for salg

 • Forventet byggestart

  2025

 • Planlagt innflytting

  Høsten 2027

Fra Slemmestad til Aker brygge på 28 minutter

 Å komme seg til og fra Kystbyen Slemmestad er lett. Beliggenheten gir kort reisevei til både Asker, Oslo og Drammen – enten du reiser sjøveien med den nye og utslippsfrie hurtigbåten, med buss, eller med bil. Den nye hurtigbåtruten kommer høsten 2024, og vil ta deg til Aker Brygge på bare 28 minutter.

Et hjem for deg

Len deg tilbake og nyt en tilværelse omringet av sjøluft, parker og et nytt bygulv som vil skape liv ved vannet. Her vil det bygges boliger i ulike størrelser og former, tilpasset akkurat det livet du ønsker å leve. Finn ditt nye hjem og start et nytt kapittel i Kystbyen Slemmestad.

Kystbyen Slemmestad er mer enn bare et boligprosjekt. Her, ved bredden av Oslofjorden,  skal vi bygge en liten by; et levende nabolag og bysentrum som gir deg alt du trenger for å bo, leve, dele og oppleve. 

I tillegg til kafeer, kjøpesenter, skoler, barnehager og det tilbudet som allerede finnes, skal det etableres et stort innbyggertorg og restauranter, samt flere service- og kulturtilbud. Blant annet kommer nytt kulturhus og -skole.

Flytt inn, bli med på reisen – og bli en del av et fantastisk nabolag.  

Der bypuls møter hvilepuls

Noen ønsker skogens ro, andre byliv – og mange begge deler. Derfor designes Kystbyen Slemmestad for å gi beboerne en balansert livsstil, tilrettelagt for både bypuls og hvilepuls. Her møtes byens dynamiske tempo med naturens ro, og byfasiliteter som kafeer, butikker og kulturtilbud kombineres med grønne parker, turmuligheter og sjøutsikt. Her kan du nyte alle godene ved å bo rett ved sjøen; med bading, fisking, padling, båtliv og bryggeliv - side om side med kafébesøk, konsertopplevelser og shopping.

Kystbyen Slemmestad
— stedet for de gode
opplevelsene

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

LYST TIL Å BLI HOLDT OPPDATERT OM UTVIKLINGEN AV KYSTBYEN SLEMMESTAD?

Kystbyen Slemmestad har en egen nyhetsfeed der vi legger ut nyheter løpende.

Meld interesse for Kystbyen Slemmestad

Fyll ut skjemaet under, og vær blant de første som blir varslet om løpende prosjektinformasjon.