kystbyen

Sniktitt på noen av leilighetene

Vi er svært stolte av prosjektets spennende arkitektur og muligheten til å bidra til at Slemmestad videreutvikles til et levende bysentrum med varme og puls.


Publisert 25.05.22

Det er lagt stor vekt på høy bokomfort og arkitektene har jobbet mye med å sikre at leilighetene får gjennomtenkte løsninger. Leilighetene får moderne og tidsriktig standard med nøye gjennomtenkte materialvalg som skal leve lenge. Dette skal jo bli ditt nye fremtidige hjem. Vi er derfor opptatt av at du som kjøper skal trives i din nye leilighet.

Her får du en titt på et utvalg av planløsningene til noen av de flotte leilighetene i første salgstrinn.

2-romsleilighet:

Bygg B, inngang 5 – leilighet 302, mot Bøbekken

Dette er en praktisk og arealeffektiv 2-romsleilighet på nesten 50 m2 i 3. etasje. Gangen har god plass og det er avsatt plass til garderobe. I gangen er det adkomst til bad med opplegg for vaskemaskin, samt innvendig bod. Leiligheten har en romslig kjøkken- og stueløsning med store vindusflater og skyvedør ut til en sørøstvendt balkong. Det er plass til et koselig spisebord i kjøkkendelen. Innenfor stuen ligger soverommet som har vinduer mot sørøst. 


3-romsleilighet:

Bygg A, inngang 2 – leilighet 302

3-roms hjørneleilighet i underkant av 80 m2 i 3. etasje.
I denne leiligheten er det lagt vekt på romslig stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt balkong. Leiligheten har en super løsning hvor kjøkkenet er trukket bort fra stuen som danner en sone med plass til spisebord. Leiligheten består av to soverom, bad og en praktisk bod.


4-romsleilighet:

Bygg B, inngang 4 – leilighet 501, mot sjøen

Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og vender mot øst og sjøen. Dette er en flott 4-romsleilighet på 120 m2 i 5. etasje med tilhørende stor terrasse som henvender seg ut mot sjøen og morgensolen. Hjertet i leiligheten er den store stuen med åpen kjøkkenløsning. Fra kjøkkenet er det utgang til vestvendt balkong hvor du kan nyte ettermiddagssolen. Leiligheten inneholder tre soverom hvorav hovedsoverommet har eget bad. Fra hovedsoverommet er det også utgang til den store terrassen. Det er både garderobe og bod i leiligheten samt ekstra bad.


Med forbehold om endringer og avvik.

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?