kystbyen

Virvel media fra Slemmestad bistår kommunikasjonskanalene for Kystbyen Slemmestad


Publisert: 25.04.24

Kystbyen Slemmestad har nå fått nytt liv i form av en revitalisert kommunikasjonsstrategi, takket være det lokale byrået Virvel media. Med base i Slemmestad er Virvel media stolt over å ta over styringen av kommunikasjonskanalene, inkludert sosiale medier og nyhetsbrev, og ser frem til å styrke forbindelsen mellom samfunnet og dets omgivelser ut i digitale flater.

Virvel media byrå består av et dedikert team med sterke røtter i Slemmestad. Daglig leder Stine Engebretsen, som er født og oppvokst her, bringer med seg en god erfaring og forståelse for Slemmestad og deres innbyggere, sammen med skribent og byråarbeider Jannike Zetterstrøm fra Slemmestad og SoMe-leder og byråarbeider Anine von Krogh fra Vollen. Alle tre har sterke bånd til lokalsamfunnet som de ser på en stor fordel i jobben som nå skal gjøres. Met et fokus på engasjement og lokal forankring er de sammen klare for å skape relevant innhold som reflekterer Kystbyen Slemmestad sin identitet, kultur, opplevelser og engasjere innbyggerne.

"Gleden over å ta over disse viktige kommunikasjonskanalene er stor og vi er glade for at de viser oss tilliten til denne jobben," sier daglig leder Stine Engebretsen. "Vi er lidenskapelig opptatt av å formidle historiene og begivenhetene som gjør Slemmestad til et unikt sted å bo og besøke, og vi ser frem til å dele disse historiene med dere." 

 

Les gjerne mer om jentene og Virvel media her: www.virvelmedia.no

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?