kystbyen

Fokus På: Vinterferie i Slemmestad

Vi mener at det er noe veldig fint med å bare roe ned hjemme i ferien, i omgivelsene som ofte kan preges av hverdagsstress. Det er masse å gjøre i Slemmestad i vinterferien i uke 8.


Publisert: 13.02.2024

Hyttetur, varme strøk eller familiebesøk. Det kan være oppskriften på den perfekte vinterferien for noen. Andre har ikke mulighet, tid eller lyst til å reise noe sted. Vi mener at det er noe veldig fint med å bare roe ned hjemme, i omgivelsene som ofte kan preges av hverdagsstress. Det er dessuten masse å gjøre i Slemmestad i vinterferien i uke 8.

Helgen er bænkers med litteraturkafé og fredagsquiz fredag 16. februar. Dagen etter blir det konsert med den talentfulle bluesartisten Marius Lien på Slemmestad MEK. Og fra mandag til fredag ønskes barn og unge velkommen til barnekino og legoverksted på Slemmestad innbyggertorg. Et besøk for å varme seg opp og spise noe godt på Café Plenum kan ikke slå feil.

Vi vet jo alle at det finnes mange vakre turstier rundt i området, og kanskje dette er tiden for å sjekke ut en ny? Kyststien er alltid flott, eller så kan du finne inspirasjon på for eksempel Visit Norway eller DNT sine nettsider. Det er også laget skøytebane på basketballbanen utenfor Slemmestad barneskole, og isen er skøytefin på Risenga. Ellers går det også fint an å bare ha filmmaraton med noe god mat hjemme hele uken.

Ha en god vinterferie i vår lille kystby!

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?