kystbyen

Fokus På: Vår kommunikasjon med dere

I år vil vi gjerne styrke vår kommunikasjon ut mot og med dere. Da må dere fortelle oss hva dere vil ha :)


Publisert: 17.01.2024

Nytt år, nye muligheter til å styrke kommunikasjonen og dialogen med dere som bor og oppholder dere i Slemmestad!  Mange følger nok våre profiler på Facebook og Instagram fra allerede. Her deler vi informasjon, arrangementer, bilder og mer to ganger i uken. Dessuten oppdaterer vi Hva Skjer-kalenderen hver uke, så dere har god oversikt over hvilke aktiviteter og arrangementer som skjer i byen vår.

Vi gjør vårt beste for å dele innhold som er verdifullt for dere, men det er ikke alltid lett å vite hva dere faktisk ønsker å se. Derfor vil vi gjerne høre enda mer om hva dere vil ha! Hva vil dere se mer av i våre sosiale medier? Savner du et arrangement i vår Hva Skjer-kalender, eller vet du om et som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på sosiale medier? Har du lyst til at et av bildene du har tatt fra Slemmestad skal utvelges som månedens bilde? Send oss deres tips og bilder tips@kystbyen-slemmestad.no. Husk, jo mer konkret informasjon vi får, jo bedre!

Tagg også #kystbyenslemmestad i deres Instagram-poster, så deler vi dem videre så flere følgere kan se de fine øyeblikkene du har fanget. Ønsker du å holde deg oppdatert på utbyggingen kan du melde interesse her.

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?