kystbyen

Fokus på: Sommer i Slemmestad

Fotokonkurranse


Publisert: 11.06.24

Det blir ikke stille i Slemmestad i sommerferien. Her tilrettelegges det også for de som er hjemme hele eller deler av sommeren. Vi gir deg en oversikt over det som skal skje i Slemmestad i sommer.

Fotball-EM på Slemmestad MEK

På Slemmestad MEK kan du sitte sammen med en haug av andre fotballinteresserte og dele EM-opplevelsen når et utvalg kamper vises på storskjerm i perioden 21. juni til 14. juli. Gratis inngang. Se her for mer informasjon og oversikt over alle kampene som vises.

EC-Play sommercamp

Musikk-camp for 4.-10.-klasse uke 26, 27, 31 og 32. På denne campen er det fokus på å utvikle gode musikere og at de skal bli den beste versjonen av seg selv, mens alle har det gøy med musikkaktiviteter. Alle kan være med uansett ferdighetsnivå. Man behøver ikke kunne spille fra før for å delta. Se mer om musikkcampen her.

Sommersjakk

Slemmestad bibliotek inviterer i samarbeid med Sekkematten sjakklubb til sjakkskole for barn og unge mandag 24.- torsdag 27. juni. Dette passer for barn i alderen 8-14 år som er opptatt av sjakk. Les mer om sommersjakk her.

Sommeraktiviteter drop-in

Liker du å tegne, male, perle eller kanskje lage din egen button? Eller har du hørt om BookArt? Her er det aktivitetsledere som veileder barna i ulike aktiviteter.
Passer for barn fra 8 år og oppover. Velkommen til sommeraktiviteter hos Slemmestad bibliotek fra tirsdag 2. juli til og med fredag 5. juli. Les mer her.

Sommercamp; dans og sang

Sommerferien er en flott tid for å få nye venner og utforske den kreative energien. Derfor inviterer Asker danseklubb til sommercamp i uke 28 og 31 på Slemmestad innbyggertorg! Dansecampen er åpen for barn fra hele Asker og Bærum kommune, mellom 6 og 12 år. Les mer om sommercampen her.

Tegneseriekurs

På tampen av sommerferien, 13. og 14. august, kan du komme og lære å tegne minicomics på Slemmestad bibliotek, med tegneserieskaper Tore Strand Olsen. Dette kurset passer for barn fra 10 år og oppover, og er helt gratis. Les mer om kurset her.

Følg med på "Hva skjer"-kalenderen vår, og få full oversikt over hva som skjer i Slemmestad til enhver tid. Her kan du se hele kalenderen. 

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?