kystbyen

Ny prosjektleder

Vi hilser på Marius, den nye prosjektleder for Kystbyen Slemmestad.


Publisert: 25.04.24

Vi blir litt bedre kjent med Marius Hole Isager som er Kystbyen Slemmestads nye prosjektleder.

Vi møter den blide Bergenseren Marius Hole Isager på kontoret til Avantor i Gamle Slemmestad. Han er bosatt i Oslo på det sjette året med sin samboer, og kom til Østlandet på grunn av det fine været her. 31 år gamle Isager har alltid hatt en lidenskap for bolig- og byggutvikling. Med en mastergrad i eiendomsutvikling fra Skottland og erfaring fra tidligere jobber i Oslo, bringer han med seg en unik kompetanse til sitt nye prosjekt: transformasjonen av Slemmestad. Hans oppgaver ligger nå i å være med på utviklingen av stedet, og klargjøre alt for salgsstart av nye leilighetsbygg.

Bare på få morgentimer før vi møtte han til intervju kl. 11 har han allerede rukket å hente fersk brød til kollegaene på brakkeriggen fra Café Plenum til lunsj, i tillegg til dagens bygge- og prosjekteringsmøter.

I dag kom han med hurtigbåten som tok nøyaktig 27 min fra Aker Brygge. Det sier litt om hvor sentralt Slemmestad ligger for hovedstaden vår. Det som fascinerer Marius mest med hans nåværende oppgave, er områdets enorme potensial for forvandling. Å få være med på å bevare Slemmestads egenart samtidig som stedet utvikles, er noe han virkelig brenner for. Spesielt spennende er det å jobbe med prosjekter langs vannkanten, hvor idyllen og mulighetene ligger bokstavelig talt rett ved sjøen. Slemmestad Brygge kommer til å bli et smykke i innseilingen til Oslofjorden som er spennende å få være med å bidra til utviklingen av.

En av Marius sine hjertesaker er å bevare kulturminnene som Sekkefabrikken og badehuset. Han ser disse som viktige bærebjelker i Slemmestads historie og identitet. Som en del av Avantor, et familieeid selskap som vektlegger bærekraftige prosjekter for miljø og mennesker, føler Marius seg stolt over å være en del av et selskap som deler hans verdier og visjon for Slemmestad.

Som en ivrig syklist ønsker Marius å gjøre det nye Slemmestad til et attraktivt sted for syklister. Han ser for seg at syklister langveisfra vil ta en lunsjpause på Café Plenum nede ved vannet, og han har til og med drømmer om å inkludere gjesteplasser for båter, slik at Slemmestad virkelig kan bli et knutepunkt for både fastboende og besøkende.

Marius ser frem til å ta fatt på den nye jobben, og han gleder seg til å se lokalsamfunnet bli en integrert del av det spennende prosjektet. Daglig leder Tom Bratlie ser frem til å få med en så engasjert og dedikert kollega i teamet som skal utvikle Kystbyen Slemmestad frem i fremtiden. 

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?