kystbyen

Fokus På: AFC Asian Fried Chicken Thai Mat & Take Away

I høst etablerte den populære food trucken AFC Asian Fried Chicken seg på fast adresse i Vaterlandveien 37, ved siden av Slemmestad MEK. 

Publisert: 21.12.23

– Vi har blitt så godt mottatt i Slemmestad! Dette er et fantastisk sted som jeg kan skryte uhemmet av, sier Børge Brekke. 

Han eier AFC sammen med Lina Haugen. Det er den dyktige og erfarne kokken Lina som tryller frem herlige tradisjonelle thairetter og noen fast-food-retter. To av kundefavorittene er Lina’s Biff Chop Suey og Panang, en rød currygryte med kylling eller scampi. Velg selv hvor sterk maten skal være – fra mild til sterk chili.

– Lina har også utviklet noen av oppskriftene selv, og lager alle sausene fra bunnen av. Vi tilbyr mat til hele familien, og leverer catering til alle typer festligheter – enten det er bursdag, konfirmasjon eller barnedåp, sier Børge.  

Nå utvider de "backstage"-fasilitetene med kjøkken, lager og oppholdsrom i lokalene i Vaterlandsveien 33. Da gir større rom for matlaging og catering. Kundene kan fortsatt kjøpe lunsjen eller middagen sin i food trucken som står utenfor som normalt.

«Fantastisk mat», «hyggelig betjening», «rimelige priser» og «rause posjoner» sier kundene til det eneste dedikerte thaimat-tilbudet i Slemmestad.

Sultne kunder med sans for nydelig mat flokker også til fra Sætre, Åros, Røyken, Heggedal, Vollen og Asker sentrum.

– God kundeservice og mat av høy kvalitet ligger i hjertet av alt vi driver med!

Vi sier farvel til dager uten middagsinspirasjon og hallo til Asian Fried Chicken.

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?