kystbyen

Bli kjent med Asker sveis og mekaniske


Publisert: 15.05.24

I Vaterlandsveien 19 finner du Asker sveis og mekaniske, hvor de flyttet inn i juni 2023 etter å ha vært lokalisert i nabobygget siden 1998. Virksomheten har ekspandert, og dermed var det behov for større plass da de bestemte seg for å investerte i flere maskiner for å levere enda bredere.

Bedriften består av fire ansatte, inkludert en lærling, Sebastian, som er på plass fra august. Constantin Hubrov, bosatt i Asker, har vært en del av teamet i ett år, Steffen Guttersrud fra Sætre har vært her siden 2010, og eier og daglig leder Arild Nymo overtok bedriften i 2018.

Arild, med en bakgrunn fra olje- og gassindustrien, valgte å skape noe eget ved å bygge opp Asker sveis og mekaniske. Hans visjon inkluderte ikke bare å levere høykvalitetsprodukter, men også å sikre at bedriften opererte med effektive og pålitelige systemer. Derfor oppnådde de ISO-sertifisering, et overordnet kvalitetssikringssystem som styrker deres posisjon som pålitelig leverandør. Deres ekspertise omfatter sveising, stansing, knekking samt skjæring av en rekke metaller, som rustfritt stål, aluminium, kobber og c-stål. I tillegg har de spesialisert seg på å skjære keramiske fliser, stein og benkeplater.

Bedriften leverer et mangfold av produkter til lokal industri, inkludert kunder som Arctic Trucks, samt store kunder innen strømdistribusjon. I tillegg betjener de også mange privatkunder med skreddersydde løsninger, som benkeplater, fliseskjæring samt båtutstyr som fester, master og fenderlister. «Her er det bare å stikke innom med fliser du trenger å skjære til, og ta eventuelt med skisser av arbeidet som skal utføres,» nevner Arild. 

En av deres nøkkelressurser er vannskjæremaskinen, som brukes til en rekke formål og materialer. Denne er essensiell når det kommer til for eksempel skjæring av hull til rørgjennomføringer og elektriske gjennomføringer. Steffen, med 15 års erfaring i bedriften, har blitt ekspert på denne maskinen, og fungerer også som daglig leder i Arilds fravær.

Asker sveis og mekaniske fortsetter å vokse og utvikle seg, drevet av deres forpliktelse til kvalitet, innovasjon og fremragende kundeservice. Med et dedikert team og en sterk forankring i lokale og regionale markeder, ser fremtiden lys ut for denne dynamiske bedriften.

For å lese mer om Asker sveis og mekaniske, kan du gå inn på deres nettside her.

Ønsker du å holde deg
oppdatert om alt som skjer i
Kystbyen Slemmestad?