kystbyen-slemmestad

Strikkekafé

DATO

18.06.2023

STED

Slemmestad innbyggertorg

TID

12:00-16:00

PRIS

Gratis

Slemmestad Strikkegruppe inviterer til strikkecafé på innbyggergtorget i Slemmestad!

Hva skal man med en strikkegruppe? Det er en fin mulighet til å utveksle tips, spørre andre om man sliter med et mønster, brife litt med prosjekter eller bare ha selskap når man driver med håndarbeid. Og å ta seg tid til å holde på, i godt selskap!

Men hva om jeg ikke er noe god til å strikke? Det gjør ikke noe, om du strikker grytekluter eller avanserte gensere, er du like velkommen.

Men hva om jeg ikke kan strikke?? Ikke noe problem! Kjøp noe billig garn og pinner på Rusta eller Europris, så finner vi et enkelt prosjekt du kan begynne med. Vi har alle begynt en gang! Noen av oss begynner stadig og har halvferdige prosjekter i skuffer og skap...

Hva om jeg ikke strikker, men hekler eller broderer? Du er like velkommen, uansett hva slags håndarbeid du driver med. Hva om jeg er bare 18/over 60? Bare hyggelig med bredt spenn i alder!

Hva om jeg vil ha en kaffe eller bolle? Det er kaffetrakter tilgjengelig, vi tar med kaffen og setter på. Mulig noen tar med bakst, men det er også mulig å ta en tur bort på Plenum og ta med seg noe derfra.

Hva om jeg ikke er kvinne, eller identifiserer meg som kvinne? Alle kjønnsidentiteter, aldre og legninger er like velkomne på strikkecafe!

Hva om jeg ikke kan denne gangen? Bli med i Slemmestad Strikkegruppe på Facebook, så du får vite om fremtidige treff! 

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?