kystbyen-slemmestad

NoTie og Atelier november


DATO

02.06.2022

STED

Slemmestad MEK

TID

19:30

BILLETTPRIS

Fra 300,-

Dørene åpnes kl 19.00
Konsertstart ca. kl.19.30 

Vi lover gode vibes og nydelig stemning når nyetablerte Atelier november og veletablerte NoTie slår seg sammen for å skape en helt unik konsertopplevelse for nysgjerrige musikkelskere.

Atelier november startet opp som coverband en sommerkveld for 3 år siden. Siden har de begynt å skrive og gi ut egne låter og i kveld skal de presentere publikum for en perlerad av innslag inspirert av americana og rock med hint av folk og pop. Atelier november består av Trond Paulsen, Line With og Eva Støre som sammen skaper magi på scenen når de leker med harmonier i vokalen kombinert med melodiøse gitar- og pianoriff. Til sammen leverer de en stemning og energi ut over det vi er vant til, når de inviterer inn i sitt soniske univers.

No Tie fra Slemmestad/Asker området startet opp i år 2000, som bl.annet husband for Røyken Blues Klubb. Som så mange andre lokale band, ble Slemmestad Pub en slags hjemlig arena for bandet, der de hadde mange konserter i årenes løp. Bandet har også deltatt på Notodden Bluesfestival Cup og kommet til finalen to ganger, samt flere festivaler rundt omkring i Norges land. Etter et lengre opphold har bandet startet opp igjen, og er klare for mange nye musikalske krumspring, til glede for alle og enhver. 

NoTie spiller en type musikk som burde fenge de fleste, her har man i hovedsak bluesen som et slags fundament i bunn, som igjen blir spleiset med elementer av rock, jazz, country o.l., alt innenfor en kledelig ramme av det hele. 

Bandet anno 2022 består av:
Anne Beate Tretøy
Siw Åse Høyvang
Kristin Rian Bjørndal
Morten Lønaas
Rino Larsen
Runar Svendsen
Erik Borgen
Frank Robert Davidsen

Velkommen til en unik, dobbel sommerkonsert!

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?