kystbyen-slemmestad

Kristin Asbjørnsen kvartett

DATO

03.06.2022

STED

Slemmestad MEK

TID

20:00

BILLETTPRIS

Fra 0,-

Røyken jazzforum og Slemmestad MEK presenterer:

Kristin Asbjørnsen er en av de mest originale og kritikerroste stemmer i norsk musikk gjennom de siste 25 år. Hennes kunstneriske uttrykk har høstet overveldende respons, gjennom albumutgivelser og mangeårig internasjonal konsertvirksomhet.

Kristin har nylig laget soundtracklåta BELIEVING til filmskaper Bent Hamers kritikerroste film The Middle Man (Canada/Norge). Sangen er utgitt digitalt via Global Sonics (Frk/No).

Kristins siste album Traces Of You (2018) høstet strålende mottagelse. Sangene er som fornemmelser; om livsavtrykk og kjærlighetens omdannelser. Med sterk meloditeft og poetisk lyrikk veves instrumentene i et vakkert, rått og meditativt lydlandskap, båret frem av nærværet i Kristins sang. Utgivelsen ble etterfulgt av en rekke konserter i Norge, Tyskland, Italia og Spania.

Kristins Traces Of You og hennes svært personlige tolkninger av afroamerikanske spirituals danner ramme for konsertene. Kristin har i en årrekke nytolket spirituals, basert på arven etter den afroamerikanske sangeren Ruth Reese (1921-90)

Les mer: www.kristinasbjornsen.com 

Dørene åpner kl.19.30
Konsertstart kl. 20.00

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?