kystbyen-slemmestad

Jonas Alaska trio


DATO

10.11.2023

STED

Slemmestad MEK

TID

19:30

BILLETTPRIS

50,-

Jonas Alaska er en av de sterkeste stemmene i den nye generasjonen med norske låtskrivere. Siden den Spellemann-vinnende platedebuten i 2011 har han vært en fast leverandør av kvalitetsmusikk i skjæringspunktet mellom catchy pop, klassisk rock og dyp visekunst.

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringssituasjoner, humoristiske betraktninger og kjærlighetsfortellinger er motiv som stadig dukker opp i Alaska sitt tekstunivers. Med et sterkt nærvær og rå formidlingskraft er han en av de sjeldne artistene som virkelig trenger gjennom støyen og kan fengsle lytterne med nære låter og særegent gitarspill.

Når Alaska setter sammen en trio, velger han musikere fra øverste hylle: Til Slemmestad tar han med seg Nikolai Hængsle på bass og Olaf Olsen på trommer. Dette er to av de aller flotteste, mestspillende og groovy instrumentalistene i landet. Det er dermed duket for en solid konsertopplevelse med rom for både latter, dans og kanskje en liten tåre i øyekroken. Alle med sans for knallgode låter og musikere i toppklasse bør få med seg denne konserten!

Jonas Alaska – gitar, vokal
Nikolai Hængsle - bass
Olaf Olsen – trommer

Dørene åpnes kl 19.00 

Se hele kalenderen

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?


Powered by Plyo / Design by Roi Division / Foto: Kenneth Willassen