kystbyen-slemmestad

Joakim Tinderholt & His Band


DATO

18.02.2023

STED

Slemmestad MEK

TID

17:00

BILLETTPRIS

Fra 250,-

Dørene åpnes kl 16.00

Røyken bluesklubb presenterer:

Joakim Tinderholt er en av Norges mest spennende bluesartister og er i en rivende utvikling med lovord, strålende kritikker og bookinger fra inn og utland.

Joakim Tinderholt & His Band ble dannet i 2005 av medlemmer fra den legendariske bluesklubben Muddy Waters’ husband, i tillegg til Tinderholt selv.

Bandet har to plateutgivelser bak seg; Debutalbumet «You Gotta Do More», fra 2014, ble belønnet med nominasjoner til Spelleman og amerikanske Blues Blast Music Awards. Oppfølgeren «Hold On», fra 2017, ga nok en Spellemannsnominasjon og terninkast 6 fra Bluesnews’ anmelder.

Siden bandet signerte med det tyske plateselskapet Rhythm Bomb Records har de etablert seg som et sterkt navn på den europeiske Blues- og Rock n’roll scenen, med opptredener på Screamin’ Festival (Spania), Rhythm Riot (England) og Moulin Blues (Holland) som noen av mange høydepunkter. Bandet representerte Norge i European Blues Challenge i 2018. I 2019 slapp Joakim Tinderholt & his band singelen «Love Is A 4 Letter Word» og gjennomførte en lengre Europaturné.

 Joakim Tinderholt – gitar og vokal
Bill Troiani – bass og kor
Håkon Høye – gitar og kor
Svein Åge Lillehamre – trommer og perkusjon
Kjell Magne Lauritsen – piano

 

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?