kystbyen-slemmestad

Film: Close


                                                                                                                                    Foto: Close

DATO

20.09.2023

STED

Slemmestad MEK

TID

19:30-21:00

BILLETTPRIS

Fra 50,-

Slemmestad filmklubb presenterer: Close, 2022. Regi: Lukas Dhont

Prisvinnende oppvekstdrama med fantastiske rolletolkninger

Nært og hudløst drama med to 13 årige gutters vennskap som tema, i en brytningstid som setter dem begge på harde prøver. Léo (Eden Dambrine) og Rémi (Gustav De Waele) nyter sommerferiens frihet på landsbygda, der de bekymringsløst tilbringer all tid sammen. Problemene starter når de høsten etter starter på ungdomsskolen, og den sårbare overgangen fra barn til ungdom starter. De to bestevennene takler utfordringene ulikt, noe som får store konsekvenser både for dem selv og de nærmeste rundt dem.

Close er en vakker emosjonell reise som vant en av hovedprisene under årets filmfestival i Cannes – Grand Prix. Den følelsesladede filmen har en helt praktfull casting, der to uerfarne skuespillere gir liv til de to hovedrollene på fantastisk vis.

Filmen fra 2022 er et fransk/belgisk/nederlandsk samarbeid, og er det andre oppvekstdramaet fra den belgiske regissøren Lukas Dhont. Han har også tidligere tolket krevende tematikker, og debuterte med filmen GIRL, som handlet om en tenårings kjønnsidentitet.

Filmen varer i 1t 44min. 

Dørene åpnes kl 19.00 Introduksjon kl 19.20 Filmstart kl 19.30

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?


Powered by Plyo / Design by Roi Division / Foto: Kenneth Willassen