kystbyen-slemmestad

Du og jeg og vi 2 - 3- 4

                                                                                               Foto: Signe Fuglested Luksengard

DATO

22.06.2023

STED

Slemmestad MEK

TID

11:00-12:00

BILLETTPRIS

Fra 0,-

Gratis sommerferie-konsert - Gratis billetter kan hentes ut fom. 15. juni

Spellemannominerte Du og jeg og vi 2-3-4, er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

I 2021 slapp de sitt andre album, Balkongfest. Det mottok strålende anmeldelser og ble belønnet med Spellemannsnominasjon.  

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, A Tonic for the Troops m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).  

Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne.

Dette er Du og jeg og vi 2-3-4:  Ellen Brekken  vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar  Julie Falkevik Tungevåg  vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar  Elisabeth Mørland Nesset  vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin  

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?