kystbyen-slemmestad

Billy Meier - en musikalsk reise til verdensrommet


DATO

24.09.2023

STED

Slemmestad MEK

TID

14:00

BILLETTPRIS

60,-

Spacerock for kids!  

Bli med på en musikalsk reise ut i verdensrommet. Med musikken som fartøy reiser Billy Meier til ukjente galakser på leting etter lyden av andre planeter, mystiske skapninger og magisk natur. 

Bli med på turen, når vi Billy Meier fyller rommet med spennende groover, merkelige synthlyder, drømmende fløytetoner og flyvende fiolin. Sammen skal vi høre lyden av bobletåke, tohjørninger, glitterkaniner, tryllevann og blinkende byer. 

I flere år har Billy Meier satt sitt preg på den norske jazzscenen gjennom sine fargerike konsertopptredener og i måten de hemningsløst omfavner et mangfold av musikalske sjangertrekk, likesom de favner om universets mysterier. Det drømmes og diktes for lite i vår virkelighetsorienterte kultur. Det gjør Billy Meier noe med når de fantaserer om det utenomjordiske, leker med det småpsykedeliske og holder fast i en tro på uforklarlige fenomener. 

Henriette Eilertsen - fløyte, synthesizer Hans P. Kjorstad - fele, synthesizer Sander Eriksen Nordahl - gitar, synthesizer Martin Morland - bass, bass-synthesizer Ivar Myrset Asheim - trommer, trommemaskin

Dørene åpner kl. 13.50 
Konsertstart kl. 14.00

Mekkeverksted etter forestillingen.

Ønsker du å holde deg oppdatert om alt som skjer i Kystbyen Slemmestad?


Powered by Plyo / Design by Roi Division / Foto: Kenneth Willassen